Astazi trebuie sa va impartasesc experienta mea cu forumul fantoma "mygarage.ro".
Cunosc acest forum de cel putin 12 ani, in tot acesti 12 ani am avut 2 conturi mari si late.
Probabil va intrebati de ce 2 conturi, mai jos cu siguranta o sa aflati de ce.
Am zis sa nu ii fac de cacao asa tare cum imi place mie si am mai rezistat un timp,dar luna asta s-a umplut paharul.


1) Admini si moderatori de toata jena,iti inchid topic-urile deschise fara sa te avertizeze si fara sa iti spuna ce ai facut,deseori se inchid peste noapte chiar daca nu ai incalcat nici-o regula! Topic-urile din aria de publicitate se inchid automat dupa 15 zile chiar daca nu ti-ai vandut produsul,si daca deschizi altul cu acelasi produs ti se sterge noul topic.

2) Cei care au grad pe acest forum se dau mari zmei si mari "priceputi" pacat ca sunt doar niste nestiutori care stau toata ziua pe site-urile externe la stiri si reviews si ei chair cred ce spun aia iar daca "intraznesti" sa ii contrazici si sa ii trezesti la realitate, sar pe tine cu ban direct. Si aici includem pe Dianu si pe batranul darkzone care e total depasit atat in domeniul IT-C cat si la limba Romana.

3) Este un forum comunist, cu reguli comuniste si staff comunist. Acesta este si principalul motiv  de ce forumul mygarbage.ro este foarte mic si anonim.

4) Chiar si niste useri no name care au intrat si ei in era tehnologiei foarte tarziu (dupa 2007) se dau mari "experti" si cand colo sunt prosti de put.

5) Primesti - rep fara motiv intemeiat, de la toti boschetarii care nu cunosc foarte bine subiectul sau omul in sine.

Sfat prietenesc, nu va pierdeti timpul sa va faceti cont sau sa postati acolo,este un forum mic si comunist.