Tutorial Call of Duty WWII LAN


Call of Duty revine la originile seriei prin Call of Duty: WWII – o experienta fascinanta care va redefini Al Doilea Razboi Mondial pentru o noua generatie de gameri.

Vei participa la faimoasa Operatiune Overlord (D-Day), vei lupta pe cele mai faimoase campuri de batalie ale Europei (de pe plajele Normandiei si pana la batalia din Padurea Hürtgen) si, in rolul unui tanar recrut, vei trai cele mai intense momente ale celui mai devastator razboi din istorie.
Cu o grafica exceptionala si o abordare clasica, in stilul first-person shooter bine cunoscut vechilor fani Call of Duty, vei avea parte de o experienta de joc viscerala si vei fi martorul enormitatii razboiului industrial si al adevaratei camaraderii intre soldatii care au schimbat cursul istoriei.
Participa la povestea unor adevarati frati de arme – oameni obisnuiti care lupta pentru apararea libertatii, intr-o lume amenintata de tiranie.

Jocul multiplayer in Call of Duty: WWII te arunca in lupta pe cele mai faimoase campuri de batalie ale Europei din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Jucatorii au la dispozitie noi modalitati de a interactiona si de a socializa cu prietenii lor si cu marea comunitate Call of Duty.



1) Descarca Call of Duty WWII-RELOADED de Aici (il instalezi normal ca orice joc pirat,cu daemon tools apoi copiezi crack-ul)

2) Descarca Call of Duty WWII LAN Fix de Aici (si il copiezi unde ai instalat jocul de la punctul 1)

3) Deschide steam_emu.ini cu notepad si unde vezi UserName=CODEX,in loc de codex iti treci numele tau care il doresti in joc.

4) Descarca si instaleaza Radmin VPN de Aici

5) Deschide Radmin VPN si dai join network. Username: sasnet si Parola sasnet

6) Deschide jocul de la s2_mp64_ship.exe apoi selectezi Local Play si astepti pana se incarca jocul complet. 

7) Unul din voi creaza serverul lan (Create Match).

8) Iar ceilalti apasa pe "Refresh List",daca totul este ok va aparea serverul si apoi Join.


Q&A:

Ce fac daca imi da crash jocul?
Cum am zis si mai sus,dupa ce apesi pe LOCAL PLAY trebuie sa astepti sa se incarce complet jocul.

Cum imi schimb numele din joc?
Cum am zis si mai sus, trebuie sa intri unde ai instalat jocul,cauta fisierul steam_emu.ini il deschizi cu notepad si unde vezi UserName=CODEX,in loc de codex iti treci numele tau

Ce versiune de joc trebuie sa am?
SasNet recomanda varianta RELOADED Clasica fara nici-un fel de dlc,update,addon...insa posibil sa functioneze si cu alte veriante cum ar fi Blackbox,Corepack etc.

Ce fac daca apare eroarea "Unable to connect to host" ?
Foarte probabil host-ul nu are aceasi versiune de joc sau de lan fix. Ia legatura cu el!

Daca iti place acest joc si doresti sa joci cu noi,te asteptam pe discord. Click Aici

WWW.SASNET.EU