In acest articol vei afla cum poti instala Windows 11 pe orice computer sau laptop.
Multe sisteme vechi nu suporta Windows 11 fie din cauza lui TPM 2.0 fie din cauza Secure Boot sau pur si simplu nu au un minim de 8gb ram.
Daca nu esti strain de tehnologie, cu siguranta ai intampinat cel putin odata aceasta problema la tine sau la un prieten.
Daca ai intrat pe acest articol, cu siguranta ai nevoie de ajutor iar mai jos ai 3 metode de a instala Windows 11 pe orice device.

Metoda 1:
In setup-ul de instalare a Windowsului, dupa crearea partitilor vei intampina o eroare care nu te va lasa sa instalezi sistemul de oparare.
Dupa aceea eroare, trebuie lansat un command prompt ca sa poti edita cativa registry ca sa poti instala sistemul de operare.

Lansare Command Prompt - Shift+F10

Scriem in Command Prompt - regedit

Navigam in - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup

Click dreapta pe folderul "Setup" si selectam NEW->Key si il denumim LabConfig

Click dreapta pe folderul "LabConfig" si selectam New > DWORD  (32-bit) si il denumim BypassTPMCheck cu valoarea 1

Click dreapta pe folderul "LabConfig" si selectam New > DWORD  (32-bit) si il denumim BypassRAMCheck cu valoarea 1

Click dreapta pe folderul "LabConfig" si selectam New > DWORD  (32-bit) si il denumim BypassSecureBootCheck cu valoarea 1 

Iesim din registry mergand sus la file apoi exit.

La instalrea sistemului de operare apasam pe sagetica Back apoi reluam procesul de instalare a sistemului de operare fara probleme.

Metoda 2:
Aici ai un .reg care poate fi o alternativa buna daca il pui pe stick impreuna cu sistemul de operare si il rulezi la startup.

Metoda 3:
Cea mai usoara metoda de a trece peste aceasta verificare este sa creezi un usb stick bootabil cu Rufus, iar la Image Options selectezi "Extended Win 11 Installation (No TPM/No SecureBoot/8GB-RAM)".