Martea aceasta fisierul ISO al viitorului Windows 11 a fost scapat pe net.

In prima faza, screenshoturile cu sistemul de operare au fost postate pe platforma de socializare chinezeasca Baidu, ulterior vestea devenind virala in toate comunitatile de tech din toata lumea. (RAZBUNAREA CHINEZIILOR in "razboiul" cu Huawei?!?!?)

Desi stim cu totii ca acum vreo 4 ani Microsoft a anuntat ca Windows 10 va fi ultima versiune a celebrului sistem de operare, si ca acesta se va denumi de acum incolo doar "Windows", se pare ca s-au razgandit in privinta asta. Recent au postat ca urmeaza sa renunte sa mai ofere Suport pentru Windows 10 in Octombrie 2025, adica la 10 ani de la lansare.

Zvonurile privind Windows 11 se confirma prin faptul ca au publicat pe canalul "Windows" de YouTube un videoclip de 11 minute cu un remix "slo-fi" al sunetelor de startup de la vechile versiuni de Windows. 

Totodata, Microsoft a anuntat ca va avea loc un event pe 24 iunie, in care vom putea vedea, cel mai probabil, un anunt oficial in ceea ce priveste Windows 11. Dupa ce ISO-ul leak-uit a facut furori pe tot internetul, Microsoft a postat un tweet: "Asta e doar Startul. Fiti pe faza pe 24 iunie la 11am ET ca sa vedeti ce urmeaza. #MicrosoftEvent". Pe pagina eventului putem vedea un logo de Windows diferit fata de cel actual, cu aceleasi patru patrate, dar pozitionate drept, nu mai sunt la un unghi.

Acum probabil esti foarte curios si doresti si tu sa probezi noua versiune de Windows 11. Inainte de a face asta, vrem sa iti amintim ca acesta este un leak al unui build aflat in faza ALPHA/BETA, este posibil sa contina foarte multe buguri, nefiind un ISO pentru release-ul final, ci pentru Insider Build.

Descarca Windows 11 64 bit iso gratuit de aici torrent sau aici web download

Nota: Fisierul ISO se adreseaza doar calculatoarelor cu arhitectura procesorului pe 64 de biti. Daca ai procesor pe 32 de biti, nu iti va merge.