Daca ai un dispozitiv cu root inseamna ca ai venit in locul potrivit
Va oferim cele mai importante aplicatii care necesita acces la root
Apreciem fiecare utilizator care a facut root dispozitivul său, de aceea vrem să vă ajutăm cu cele mai interesante aplicații, suntem siguri că doriți să le încercați!

Lista de aplicații:

-Magisk-> Magisk este una dintre cele mai populare și puternice aplicații root. De asemenea, este relativ nouă. Marea sa funcție vă permite să ascundeți rootul foarte eficient. Este o aplicație root must-have.

-Adaway-> Cu privilegiul root, Adaway va bloca afișarea anunțurilor modificând fișierul gazdă al dispozitivului dvs. Android. Această aplicație este un ad-blocker foarte eficient și este inutil să spun că nu conține reclame în sine.

-Root App Delete Vip and System app remover-> Un instrument simplu pentru a gestiona aplicațiile de sistem și alte aplicații instalate de utilizator cu privilegii complete de root. Dacă vă gândiți vreodată să dezinstalați acele aplicații de sistem instalate din fabrică - cunoscute și sub numele de bloatware - pentru a elibera memoria internă și pentru a avea mai mult spațiu pentru aplicațiile noi. Dacă ați facut root, puteți face cu ușurință această sarcină instalând removerul aplicațiilor de sistem.

-Titanium Backup-> Titanium Backup este pentru perioadă lungă de timp în topul multor liste de root și ar fi nefiresc să nu-l includem aici. Cu această aplicație puteți dezinstala bloatware (un lucru obligatoriu pentru multe persoane), "înghețați" aplicațiile (le lasă instalate, dar le împiedică să ruleze) și faceți backup pentru aplicații și date.

-Tasker-> Această aplicație puternică vă poate face telefonul să facă aproape orice doriți. Este o descriere vagă, dar una exactă, deoarece singura limită este imaginația ta. Multe dintre funcții nu au nevoie de permisiuni root. Cu toate acestea, adaugă unele funcționalități dacă o ai. Este o aplicație excelentă, în special pentru tinkerers și cei care au nevoi neobișnuite pentru smartphone-urile lor.

-Migrate-> Migrate este una dintre cele mai noi aplicații root din listă. Este un instrument de migrare ROM. Practic, faceți o copie de rezervă pentru o grămadă de date, inclusiv aplicații, date despre aplicații, jurnalele de apeluri, SMS și alte informații. Aplicația creează un fișier zip.

-ES File Explorer -> Una dintre cele mai uimitoare și minunate opțiuni pentru cele mai bune aplicații Android root ar fi ES File Explorer care ajută utilizatorii în mai multe moduri diferite și versatile. Cu siguranță puteți folosi aplicația pentru a rezolva multe probleme complicate ale telefonului dvs. Android. Oamenii optează pentru această aplicație particulară ca explorator de fișiere, pur și simplu pentru că nu există nicio altă opțiune mai bună care să satisfacă cerințele utilizatorilor.

-Root Browser Classic-> Puteți încerca o aplicație clasică de navigare root. Este Root Browser Classic. Oamenii folosesc cu precădere această aplicație pentru a explora tot sistemul lor de fișiere de pe dispozitivul Android și, de asemenea, pentru a se bucura de controlul asupra dispozitivului. Partea cea mai bună este accesul complet la dispozitivul înrădăcinat.

-BusyBox-> BusyBox este necesar pentru orice dispozitiv Android cu root. Majoritatea aplicațiilor sau funcțiilor root nu vor funcționa decât dacă aceasta este instalată mai întâi.

-Greenify-> Una dintre cele mai bune aplicații root pentru Android pentru a identifica și a pune aplicațiile in hibernare atunci când nu le folosești, pentru a opri consumarea bateriei.

-WiFi WPS Connect-> WiFi WPS Connect verifică dacă routerul Wi-Fi din apropiere este vulnerabil la un PIN implicit. WPS este un protocol Wi-Fi care permite dispozitivelor fără nicio interfață să se conecteze la rețea fără a introduce o parolă. Și majoritatea routerelor cu WPS este activată în mod implicit. Așadar, cu această aplicație, puteți găsi cu ușurință astfel de routere activate WPS și puteți prelua pinul WPS de șase cifre și vă puteți conecta la router fără a introduce parola Wi-Fi.

-Flashify-> Cu această aplicație, puteți flashui boot și recuperarea .img, fișiere zip, mods, kerneluri, etc., fără să fie nevoie de recovery. Interfața de utilizator ușor de înțeles face din această aplicație un instrument excelent pentru începători sau amatori de root.

-Link2SD-> Link2SD mută aplicațiile pe cardul SD cu root. Funcționează ca majoritatea aplicațiilor de la aplicații la SD. Acesta muta  APK, odex, dex, lib, date interne, date externe și multe altele. Aplicația include, de asemenea, un program de instalare Busybox, remover de aplicații, suport pentru stocarea adoptabilă, un emulator terminal și câteva instrumente mai utile.

-LuckyPatcher-> Lucky Patcher este practic o aplicație foarte faimoasă pentru că, deoarece această aplicație folosește acest termen, „Patching” aplicațiile ceea ce înseamnă că poți elimina toate reclamele inutile din jocurile pe care le joci și din aplicațiile pe care le folosești și, de asemenea, puteți accesa majoritatea aplicațiilor care au achiziții în aplicație.


Pachetul cu toate aplicatiile il puteti descarca de aici