Despre Poriectul WACUP:


Daca ai in jur de 20-25 de ani, atunci exista o sansa mare ca, de fiecare data cand intrebai de Winamp, erai dezamagit de faptul ca dezvoltatorii au abandonat proiectul. Chiar daca o versiune Beta a fost lansata in 2019 inca mai e de lucru.

WACUP(Winamp Community Update Project) este un proiect independent care se foloseste de interfata Winamp, dar are mai multe functii care rezolva bug-uri in special cele relatate de plugin-uri ce au fost persistente in ultimii ani.

În primul rând, este important să menționăm că aplicația este proiectată să funcționeze cu cel mai recent Winamp 5.666. Ideea aici este că aplicația preia nucleul de la Winamp, dar oferă remedieri de erori, actualizări de funcții și funcționalități noi, astfel încât să puteți obține cea mai bună experiență. Prin urmare, dacă ați folosit anterior playerul media popular, vă veți simți ca acasă.

Corecțiile și îmbunătățirile sunt furnizate de un set de pluginuri care acționează ca un super mod pentru playerul media. Comunitatea este foarte activă așa că este foarte probabil să ajungeți la implementarea înlocuirilor și a implementărilor mai bune ale pluginurilor native. Pe o notă laterală, trebuie să creați un cont și să verificați forumul acestora pentru mai multe detalii.

Chiar dacă scopul este de a oferi aceeași experiență Winamp, chiar de la început nu vă puteți ajuta să observați cât de rapid devine și mai fiabilă aplicația. Cel mai important, acesta împachetează mai multe caracteristici noi care îl fac un competitor demn de jucători moderni, inclusiv capacitatea de a transmite din diverse surse online și locale.

O altă caracteristică demn de remarcat include căutătorul de forme de undă, care vă permite să căutați deși fișierul redat prin forme de undă. Mai mult, aveți o opțiune care vă permite să aflați despre fișierele lipsă din bibliotecă sau un editor de playlist avansat, unde puteți reîmprospăta piesele și videoclipurile.

Indiferent dacă vă simțiți nostalgici cu privire la Winamp sau doriți să-l utilizați, dar doriți să vă bucurați de funcții moderne, puteți lua în considerare să încercați WACUP.

Se poate descarca de pe pagina oficiala,atat installer cat si portabil.