Jun 6, 2017

Ce este Hiberfil.sys explicat in Romana? Il putem sterge?A-ti vazut cand a-ti incercat sa faceti curat pe hard disk, este un fisier imens numit Hiberfil.sys. In mod normal este localizat pe C:\hiberfil.sys, marimea lui poate varia de la 250MB pana la 4GB. Daca a-ti incercat sa-l stergeti nu este o idee tocmai buna, mai ales daca nici nu stiti ce este sau ce face.
In teorie acesta ar presupune un timp mai mic pentru repornirea calculatorului. Dar din practica acesta hibernare in lc de shut-down nu sa vazut timpi mai rapizi distre cele doua operatiuni.

Ok, acum ca stim ce face acest hiberfil.sys, de ce este asa mare ? Hibernare ia tot ce ai in memoria Ram si o scrie pe hard in fisierul hiberfil.sys, deci daca aveti 512 MB tot asa mare va fi si fisierul hiberfil.sys, daca aveti 4 GB atuci fisierul hiberfil.sys va fi de 4 GB.

Ca sa stergem acest fisier tot ce avem de facut este sa oprim acesta hibernare (acesta este activata automat cand este instalat calculatorul cu Windows XP). Iata cum vom face :

Pasul 1: Deschide-ti Windows Control Panel

Pasul 2: Dublu clik pe Power Option

Pasul 3 : Apasati pe Tabul Hibernate, deselectati ‘Enable hibernate support’ si apasti Apply.

Pasul 4 : Restartati calculatorul si hiberfil.sys ar trebui sa dispara automat ( daca nu stergeti-l pur si simplu)

0 comentarii:

Post a Comment

 
Copyright @ 2018 SasNet Romania - Invatam Impreuna. Designed By SasNet
 photo sasnet-nu-copia-ca-te-dau-in-judecata-si-vei-lucra-toata-viata-pentru-mine_zps2tdgcqhs.png