Mai jos am sa va prezint cele mai folositoare extensii pentru Google Chrome.
Aceste extensii ne usureaza experienta de navigare si unele chiar sunt un "must have".
Plecand de la un banal Adblock pana la un chat complex cum este WhatsApp.

1)Adblock Plus - Extensie gratuită, folosită de peste 50 milioane persoane, blochează TOATE reclamele enervante, malware şi tracking.

2)Avast Online Security - Protecție de la Avast pentru browserul Google Chrome. Blocheaza site-urile cu virusi si malware.

3)LastPass: Free Password Manager - LastPass, un manager de parole premiat, salvează parolele și vă oferă acces securizat la orice calculator și dispozitiv mobil.

4)Pop up blockerÎmbunătățiți-vă experiența web cu Poper blocker prin blocarea tuturor interferențelor înconjurătoare cu ajutorul pop-up stop și popup blocker!

5)Privacy Badger – Privacy Badger învață automat să blocheze trackingul invizibil.

6)Avira Phantom VPN - Un VPN gratuit de la celebrul antivirus Avira. VPN gratuit si cu trafic nelimitat.

7)EQualizer for Chrome - Cu acest egalizator audio vă îmbunătățiți experiența de navigare. Egalizatorul audio și analizorul de spectru în timp real va oferi un sunet placut cat mai aproape de realitate cand ascultați muzica dvs. preferată online și veți vedea o îmbunătățire extraordinară.

8)ScreencastifyÎnregistratorul de ecran nr.1 pentru Chrome. Capturați, editați și partajați videoclipuri în câteva secunde.

9)WhatsApp - WhatsApp ™ Desktop este cel mai simplu mod de a verifica WhatsApp-ul de pe desktop.

10)Office - Vizualizați, editați și creați fișiere Office din browser. Special pentru Chrome - Utilizați Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Sway Online fără a fi nevoie să instalați Office

11)Video Downloader Professional - Descărcați conținut video de pe site-uri web sau pur și simplu le colectati în lista video fără a le descărca.