Jan 2, 2017

Lista cu cele mai folositoare extensii pentru Chrome


Mai jos am sa va prezint cele mai folositoare extensii pentru Google Chrome.
Aceste extensii ne usureaza experienta de navigare si unele chiar sunt un "must have".
Plecand de la un banal Adblock pana la un chat complex cum este Skype.

1)Adblock Plus - Extensie gratuită, folosită de peste 50 milioane persoane, blochează TOATE reclamele enervante, malware şi tracking.

2)Avast Online Security - Protecție de la Avast pentru browserul Google Chrome. Blocheaza site-urile cu virusi si malware.

3)LastPass: Free Password Manager - LastPass, un manager de parole premiat, salvează parolele și vă oferă acces securizat la orice calculator și dispozitiv mobil.

4)Audio EQ - Cu Audio EQ pentru Chrome puteți controla egalizatorul din HTML5 audio și video din toate filele într-un singur loc.

5)Hotspot Shield Free VPN Proxy – Deblocați orice site și ramaneti ascuns cu Hotspot Shield. Usor de utilizat, Activare doar cu un click, Nelimitat și complet GRATUIT!

6)Office Online - Vizualizați, editați și creați fișiere Office din browser. Special pentru Chrome - Utilizați Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Sway Online fără a fi nevoie să instalați Office
.
7)Viber - Cu extensia Chrome Viber puteți împărtăși cele mai bune experiente de pe web cu ușurință. Link-uri, text și fotografiile pot fi trimise prin intermediul aplicației Desktop Viber cu doar un click.

8)WhatsApp - WhatsApp ™ Desktop este cel mai simplu mod de a verifica WhatsApp-ul de pe desktop.

9)Skype - Acces rapid la Skype din browserul Chrome.

10)SoundCloud Downloader Free - Descărca cu ușurință toate sunetele și piesele de pe SoundCloud

11)Video Downloader Professional - Descărcați conținut video de pe site-uri web sau pur și simplu le colectati în lista video fără a le descărca.

1 comentarii:

 
Copyright @ 2018 SasNet Romania - Invatam Impreuna. Designed By SasNet
 photo sasnet-nu-copia-ca-te-dau-in-judecata-si-vei-lucra-toata-viata-pentru-mine_zps2tdgcqhs.png