1) Descarca driverele Samsung de Aici si le instalezi. (SAMSUNG USB Drivers for Mobile Phones (x86 & x64) v1.5.51.0)

2) Dupa instalarea driverelor Restarteaza Pc-ul.

3) Intra pe SamMobile si descarci firmware-ul necesar pentru telefonul tau (trebuie sa sti exact modelul, il afli de pe eticheta din spate dupa ce scoti bateria)

4) Descarca Odin de Aici

5) Creaza un folder pe desktop cu orice nume. si dezarhivezi ce ai descarcat mai sus, Firmware-ul de la punctul 3 si Odin-ul de la punctul 4.

6) Stinge telefonul si intra in download mode (in general trebuie apasate de odata butoanele: Home + Volum Jos + Power | in cazul in care nu va apare pe ecran downloading..., cautati pe google "how to enter in download mode samsung xxxx model)

7) Dupa ce ai intrat in download mode si apare pe ecran acest mesaj, deschide Odin cu run as administrator. Acum poti conecta telefonul la cablul de date.

8) Daca totul este ok, va aparea in partea stanga sus la Odin o casuta galbena sau albastra si mesajul Added.. (in caz contrar reluati pasii sau instalati Samsung Kies apoi restart si reincercati)

9) La options lasi bifat DOAR: Auto Reboot si F. Reset Time !!! Adauga firmware-ul dezarhivat la punctul 5 in Tab-ul AP/PDA.

10) Apasa pe butonul START si asteapta circa 10 minute. Dupa terminarea procesului telefonul se va restarta si aprinde singur. Prima aprindere este mai lenesa deoarece trebuie sa isi faca toata setariile telefonului (aplicatii,cache,configurari,etc)

Atentie: Daca aveti bootloop este necesara o resetare din fabrica.

Tutorial Creat de www.sasnet.eu