1) Mergi in Internet Explorer bagati ip-ul 192.168.1.1 (daca nu merge incercati 192.168.1.2 sau 192.168.1.3 si tot asa pana va merge )
2) Apasati LOGIN (ar trebuii sa nu fie nicio parola ,daca aveti parola la router introduceti parola care este si apoi apasati LOGIN)
3) Din Meniu alegeti LAN iar din submeniul care apare alegeti DHCP Client List .
4) Pe acea pagina trebuie sa fie un tabel ,iar din tabel depistati care este calculatorul vostru care vreti sa-l faceti conectabil si tineti minte terminatia ip-ului care corespunde calculatorului . EX : 192.168.1.5 (tineti minte 5-ul de la sfarsit) ,intainte de a face asta astigurativa ca aveti 2 calculatoare din retea deschise (incluzand ala la care sunteti , DUH )
5) Iar mergem la meniu si alegem NAT iar din submeniu alegem Virtual Server si iar dam de un tabel ... in tabel la MAPPING PORTS introduceti un port de la 50000 (cincizeci de mii) la 60000 (saizeci de mii) si introducetil ,eu am ales 56789 ca se tine minte usor .
6) Dupa MAPPING PORTS urmeaza sa scrieti in spatiul gol ultima cifra care ati tinut-o minte din ip-ul de la punctul de mai sus , adik numaru 5 din ip-ul 192.168.1.5 ,asa trebuie sa aveti acolo in tabel ...acuma bifati in tabel ENABLED si jos de tot ar trebuii sa aveti APPLY APASAL ! ! !
7) Dute in Bitcomet sau uTtorent cauta la preferences sau options pe unde gasiti LISTEN PORT si introduceti in casuta aia 56789 si dati apply sau ok .

Mergeti in Control Panel si accesati Windows Firewall -> Exceptions ,iar din lista de aici cautati unde scrie Bitcomet Niste_cifre TCP ,dati dublu click pe el ,si schimbati doar cifrele care apar ,cu 56789 si dati ok ...tot din lista de mai devreme dati dublu click pe Bitcomet niste_cifre UDP si faceti lafel ca mai n'ainte si dati ok ,apoi iar ok si ati terminat fratilor (cei cu uTorrent sau altele de genu cautati unde apare uTorrent si faceti ca la bitcomet )

Sau mai simplu intrati pe pagina router-ului cum scrie la punctele 1 si 2, apoi cautati DMZ sau applications&gaming, puneti porturile dorite in zonele potrivite,cautati ipul pc-ului dumneavostra sub forma de 192 din control penel la retea,si da-ti save in router.