Pe zice trece vad prieteni/cunostinte care se confrunta cu problema parolelor fie yahoo,skype fie AOL. M-am hotarat sa va dau cateva sfaturi FOARTE utile in ceea ce priveste "protejarea" parolelor de orice fel! 
1) Cand faceti un cont pe yahoo,skype,aol etc. este recomandat ca parola sa contina litere,cifte si mai ales simboluri(#,$,% etc.) 
2) Cand faceti un cont pe diverse siteuri fantoma/anonime este recomandat ca parola sa fie TOTAL diferita,toate site-urile au o baza de date,care administratorul acelui site poate sa vada orice parola/id/email (chiar si facebook,twitter,hi5,etc.)! 
3) MARE GRIJA cand va logati pe yahoo,skype,AOL etc. de pe calculatoare/laptopuri straine! Asigurati-va ca nu este bifata optiunea "remember my id&password" sau sa nu fie instalat nici-un fel de program care nu il cunoasteti de exemplu un keylogger! Sau orice alt program cu titlu frapant .exe care odata deschis,nu face nimic, dar in task manager ruleaza si retine toate cuvintele/cifrele! CE ESTE UN KEYLOGGER? Un program care va inregistreaza toate literele,cifrele care le tastati la acel pc/laptop. 
4) NU va logati cu email/parola pe nici-un site decat cele oficiale! Nu puneti parole gen date de nastere/numele de familie/qwerty/123456 sau altele! Lista cu site-urile oficiale YAHOO: Mobile Yahoo Aici Yahoo International Aici Yahoo Germania Aici Yahoo Franta Aici NOU! Yahoo Romania Aici
5) In ceea ce priveste "spartul" parolelor,asta este o poveste! 99% din asa zisi "hackeri" folosesc keylogger,Doar 1% sunt hackeri cu adevarat ceea ce costa foarte mult acest serviciu si nu se invata in 4-5 ani! Cele mai adevarate spargeri sunt cand aveti dosar penal,interdictie,mandate de perchezitie,etc.
Toate drepturile rezervate! www.sasnet.eu  Copyright 2011!