1) Probleme mari la stabilitatea sistemului de operare, daca bateria se descarca brusc si telefonul se stinge, sanse mari sa nu se mai aprinda. Doar dupa resoft. Sa nu mai vorbim de limitarea exagerata a acestui OS.
2) Store-ul de unde se descarca aplicatii foarte dezordonat si chel. Inafara de 2-3 branduri mari nu sunt. Deci majoritatea aplicatiilor de acolo sunt noname facute de niste fani. Pana nici macar Microsoftul nu are multe aplicatii acolo, mai multe sunt pe magazin play de la google. Deci va da-ti seama ce vulnerabili sunteti daca instalati aplicatii anonime. Nici macar o aplicatie de email functionala nu este.
3) Navigatia GPS slaba, telefonul trebuie pozitionat la orizontala sa se vada bine harta, dar scrisul ramane stramb ca si cum ar fi pe verticala telefonul
4) Melodiile care le vrei in folderul Ringtones trebuie inainte convertite la 128kb fara poza, in caz contrar nu e vazuta in setari la ringtones.
5) Aplicatia Shazam si altele foarte slaba, antica, se updateaza foarte rar si noile melodii nu sunt detectate.
6) WI-FI ul are mari probleme, uneori nu vrea sa se conecteze la routerul wifi, chiar daca are memorata parola. Necesita restart la telefon.

Si multe altele, cele de sus sunt doar constatarile mele butonand un WP 8.1 May 2015 aproximativ 15 minute.