PCGarage si amatorii din rubrica review.

PCGarage se doreste sa fie un magazin mare specializat pe componente si periferice.
Recent am dat peste cateva review-uri care sunt sub orice critica.
Ma intreb de ce pcgarage accepta sa faca un review orice anonim la diverse produse pe forumul oficial? Eu stiu ca "dincolo" pentru a face un review trebuie sa fi cat de cat in domeniu.
Cam toate review-urile de pe forumul mygarage(aka pcgarage) sunt facute de niste anonimi care nu se pricep, fac niste poze cu un telefon mobil obosit si copiaza specificatiile de pe site-ul producatorului, dar traduse.
Serios pcgarage? Chiar nu va permiteti sa platiti inca 2-3 salarii in plus pentru oameni care sunt in domeniu? Trebuie sa apelati la fetiscane frumoase si pro*ste ca sa va faceti de ras?
In poza de mai jos aveti doar mici dovezi, sunt foarte multi/multe care pur si simplu nu le au!! Iar ele ar trebui sa inteleaga apoi sa se retraga incet,incet.
Victimele de azi se numesc Daniela si Florina, dar mai e si Andrada care abereaza in fiecare mail box...of of audienta asta :)
Nu este frumos ce faceti pcgarbage,o sa ajungeti ca un show cacacios audienta si prostie la greu
Nu am nimic cu ele,dar sunt sute de oameni care cred in ce spun ele, desi nu au studii in acest domeniu ca tot suportul de la pcgarage. 
Singurul care se pricepe cu adevarat este Madalin, i-am pus cateva intrebari mai hard sa vad ce stie si chiar a fost OK







Concluzii:
1) Nu va luati dupa tot ce scrie pe mygarage.ro nici la rubrica review nici la rubrica recomandari componente. Acei oameni pur si simplu nu sunt in domeniu, recomanda dupa ce citesc pe alte site-uri de profil ce este reusit si ce nu.
2) Acum 2 saptamani l-am vazut pe "Terra"(forum username) "mare priceput" facand recomandari,a pus o placa video de ultima generatie gen GTX1070 sau GTX1080 cu un procesor penibil adica intel 6400. Ma intreb oare cand a pus mana pe primul computer? Probabil prin 2008...