Cel mai recent sistem de operare Microsoft Windows 10 vine cu versiunea 4.5 a .NET Framework, tot ce este necesar pentru a rula programe software dezvoltate folosind aceeași versiune de NET. Dar există o mică problemă! Cea mai mare parte a software-ului existent necesită versiunea 3.5 a .NET Framework instalat pentru a fi capabil să ruleze. Atunci când încercați să instalați .NET Framework 3.5 în Windows 10, vă cere să vă conectați la Internet pentru a descărca fișiere de instalare necesare.

Pentru cei care nu au conexiune la Internet sau care nu doresc să manance multa lățime de bandă de Internet în descărcarea .NET Framework 3.5 fișiere de pe Internet, am sa va prezint un mic soft.

"Microsoft .NET Framework 3.5 offline Installer" este un soft gratuit creat pentru Windows 10 care vă ajută la instalarea .NET Framework 3.5 în sistemul dvs., fără a fi nevoie de conexiune la internet.

Trebuie doar să introduceți discul cu Windows 10 de instalare în unitatea CD / DVD și apoi selectați litera de unitate corectă în freeware și apoi faceți clic pe butonul "Start Installation". Asta e tot. Se va executa automat comanda necesară și se va instala .NET Framework 3.5 în Windows. 10

Descarcati soft-ul de Aici